Sector

Square Enix revela el desenvolupament de Final Fantasy VII Rebirth amb un documental

Square Enix revela el desenvolupament de Final Fantasy VII Rebirth amb un documental

Square Enix ha llançat una sèrie documental en quatre parts titulada “Inside Final Fantasy VII Rebirth”, oferint una mirada íntima al desenvolupament del joc. Aquesta sèrie ofereix entrevistes amb directors, dissenyadors i actors de veu del joc.

A Inside Final Fantasy VII Rebirth, els espectadors poden conèixer els detalls de la creació d’aquest nou títol, descobrint detalls inèdits i secrets darrere del procés creatiu. Des de la visió dels directors, artistes i dissenyadors fins a les interpretacions dels actors de veu.

La sèrie documental presenta entrevistes amb figures prominents com Naoki Hamaguchi, Yoshinori Kitase, Tetsuya Nomura i Kazushige Nojima, entre d’altres, proporcionant una visió completa del dur treball que ha donat vida a aquesta aventura.

Els interessats poden gaudir de tots els episodis de Inside Final Fantasy VII Rebirth al canal oficial de Square Enix a YouTube.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.