Sector

Square Enix revela el desenvolupament de Final Fantasy VII Rebirth amb un documental

Square Enix ha llançat una sèrie documental en quatre parts titulada “Inside Final Fantasy VII Rebirth”, oferint una mirada íntima al desenvolupament del joc. Aquesta sèrie ofereix entrevistes amb directors, dissenyadors i actors de veu del joc.

A Inside Final Fantasy VII Rebirth, els espectadors poden conèixer els detalls de la creació d’aquest nou títol, descobrint detalls inèdits i secrets darrere del procés creatiu. Des de la visió dels directors, artistes i dissenyadors fins a les interpretacions dels actors de veu.

La sèrie documental presenta entrevistes amb figures prominents com Naoki Hamaguchi, Yoshinori Kitase, Tetsuya Nomura i Kazushige Nojima, entre d’altres, proporcionant una visió completa del dur treball que ha donat vida a aquesta aventura.

Els interessats poden gaudir de tots els episodis de Inside Final Fantasy VII Rebirth al canal oficial de Square Enix a YouTube.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

crown of wu
Jocs en català Sector

Wild Cat Records explica la creació de la banda sonora de The Crown of Wu

Wild Cat Records, un estudi conegut pel seu treball en la indústria del cinema i dels videojocs, ha publicat recentment
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content