PlayStation

PlayStation millora l’ajuda als jocs amb contingut generat per la comunitat

PlayStation millora l’ajuda als jocs amb contingut generat per la comunitat

Sony ha anunciat una actualització significativa de la funció d’ajuda als jocs de la PlayStation 5, anomenada “Ajuda als Jocs de la Comunitat”. Aquesta nova millora, que es llançarà més endavant aquest any, té com a objectiu enriquir l’experiència de joc incorporant contingut generat pels usuaris en el sistema d’ajuda als jocs existent.

L’Ajuda als Jocs de la Comunitat permetrà als jugadors de PS5 contribuir amb fragments de les seves partides, oferint suggeriments i consells als altres jugadors. Aquesta funció està dissenyada per ajudar els jugadors a superar les parts més difícils dels jocs, aconseguir trofeus o trobar objectes amagats. El contingut es generarà automàticament a partir de fragments de les partides dels jugadors que decideixin contribuir i serà moderat abans de ser posat a disposició de la comunitat.

El servei estarà disponible per a tots els jugadors de la consola PS5, independentment de si tenen una subscripció a PlayStation Plus. En els jocs compatibles, els jugadors podran contribuir amb fragments de les seves partides, veure suggeriments d’altres jugadors o accedir a suggeriments d’ajuda als jocs creats pels desenvolupadors. Aquests també tindran l’opció de continuar creant els seus propis vídeos de suggeriments.

Podeu trobar tots els detalls, així com formar part d’aquesta nova eina, a la publicació oficial.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.