Núvol Xbox

El joc al núvol de Xbox prova el suport per a ratolí i teclat

El joc al núvol de Xbox prova el suport per a ratolí i teclat

Tal com ha publicat The Verge, Microsoft ha llançat una nova funcionalitat per al joc al núvol de Xbox que permet als jugadors utilitzar un ratolí i un teclat en determinats jocs. Aquesta actualització està disponible actualment a Xbox Insiders per provar-la en navegadors com Edge i Chrome, així com en l’aplicació de Xbox de Windows.

Tot i que no tots els jocs són compatibles amb el nou mètode d’entrada, una quantitat significativa ho són, incloent-hi títols populars com Fortnite, Sea of Thieves i Halo Infinite. Microsoft assenyala que alguns jocs poden mostrar inicialment elements de la interfície del comandament, que canviaran a ratolí i teclat un cop comenci la interacció.

Per als usuaris de la versió del navegador del joc en núvol de Xbox, és necessari el mode de pantalla completa per garantir compatibilitat amb el ratolí. Els jugadors poden alternar entre l’ús del ratolí i el teclat i el comandament mitjançant la drecera Alt+F9.

Jocs que actualment suporten el ratolí i el teclat:

 • Age of Empires II
 • ARK: Survival Evolved
 • Atomic Heart
 • Deep Rock Galactic
 • Doom 64
 • Fortnite (només al navegador)
 • Gears Tactics
 • Grounded
 • Halo Infinite
 • High on Life
 • Pentiment
 • Sea of Thieves
 • Sniper Elite 5
 • Zombie Army 4: Dead War

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.