Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Unicorn Overlord, la nova proposta de Vanillaware i Atlus, ja disponible

Unicorn Overlord, la nova proposta de Vanillaware i Atlus, ja disponible

Atlus ha anunciat el llançament del tan esperat RPG de fantasia i estratègia, Unicorn Overlord. Disponible ara per a Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4 i Xbox Series X|S, aquesta epopeia d’aventures transporta els jugadors a un món ple de màgia, intrigues i reptes estratègics.

Desenvolupat pels creadors de títols aclamats com 13 Sentinels: Aegis Rim, Dragon’s Crown i Odin Sphere, Unicorn Overlord promet una experiència de joc única en el seu gènere. Amb un sistema de batalla innovador, combinat amb exploració del món i un disseny visual impressionant, el joc ofereix una fantasia èpica que captivarà els jugadors des del primer moment.

A Unicorn Overlord, els jugadors assumeixen el paper del príncep Alain, qui es veu obligat a fugir del traïdor general Valmore després d’un aixecament contra la casa reial. En la seva recerca per la llibertat, els jugadors exploraran un món vibrant i reclutaran un exèrcit espectacular de 60 personatges únics, mentre guanyen fama en les cinc nacions que componen aquesta fantasia èpica.

Els interessats en submergir-se en aquesta emocionant aventura abans poden provar la demo gratuïta disponible en totes les plataformes esmentades. Amb fins a cinc hores de joc, la demo permet als jugadors familiaritzar-se amb el sistema de joc i transferir el seu progrés al joc complet.

Unicorn Overlord està disponible en edició estàndard, tant en digital com físic, i en una edició col·leccionista que ofereix contingut addicional per als entusiastes més dedicats.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.