Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Unicorn Overlord, la nova proposta de Vanillaware i Atlus, ja disponible

Atlus ha anunciat el llançament del tan esperat RPG de fantasia i estratègia, Unicorn Overlord. Disponible ara per a Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4 i Xbox Series X|S, aquesta epopeia d’aventures transporta els jugadors a un món ple de màgia, intrigues i reptes estratègics.

Desenvolupat pels creadors de títols aclamats com 13 Sentinels: Aegis Rim, Dragon’s Crown i Odin Sphere, Unicorn Overlord promet una experiència de joc única en el seu gènere. Amb un sistema de batalla innovador, combinat amb exploració del món i un disseny visual impressionant, el joc ofereix una fantasia èpica que captivarà els jugadors des del primer moment.

A Unicorn Overlord, els jugadors assumeixen el paper del príncep Alain, qui es veu obligat a fugir del traïdor general Valmore després d’un aixecament contra la casa reial. En la seva recerca per la llibertat, els jugadors exploraran un món vibrant i reclutaran un exèrcit espectacular de 60 personatges únics, mentre guanyen fama en les cinc nacions que componen aquesta fantasia èpica.

Els interessats en submergir-se en aquesta emocionant aventura abans poden provar la demo gratuïta disponible en totes les plataformes esmentades. Amb fins a cinc hores de joc, la demo permet als jugadors familiaritzar-se amb el sistema de joc i transferir el seu progrés al joc complet.

Unicorn Overlord està disponible en edició estàndard, tant en digital com físic, i en una edició col·leccionista que ofereix contingut addicional per als entusiastes més dedicats.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content