Nintendo

Outward: Definite Edition arriba a Nintendo Switch

L’aclamat joc de rol i supervivència Outward ha llançat la seva edició definitiva a Nintendo Switch, permetent als jugadors portar la seva aventura a qualsevol lloc. Aquesta versió completa del joc inclou no només el joc base, sinó també els paquets d’expansió, així com nombroses actualitzacions i millores que s’han afegit des del seu llançament original.

Outward: Definitive Edition ofereix una experiència de joc única, on cada decisió compta i cada victòria es sent merescuda. Els jugadors han de gestionar la seva supervivència enfrontant-se a perills naturals, enemics desafiant i malalties, tot mentre exploren el món d’Aurai, sigui en solitari o en companyia gràcies al mode cooperatiu en línia o local.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content