Mòbil Nintendo Ordinador PlayStation

Square Enix revela nous detalls de SaGa Emerald Beyond

Square Enix revela nous detalls de SaGa Emerald Beyond

Square Enix ha revelat detalls sobre “The Dismal King”, un dels protagonistes de l’esperada aventura RPG Saga Emerald Beyond. Aquest monarca destronat, presentat en un nou tràiler, emergeix com una figura central en la trama d’aquesta pròxima entrega de la icònica franquícia.

En el tràiler recentment llançat, els jugadors poden submergir-se en l’intrigant món de “The Dismal King”, un vampir immortal que una vegada va governar sobre Yomi, un regne envoltat en foscor. Després de ser traït i desposseït del seu tron, desperta a Brighthome, un lloc on convergeixen els guerrers caiguts. Allà, s’uneix a una banda coneguda com els “Generals”, per enfrontar-se a una batalla èpica contra invasors desconeguts.

La història de Saga Emerald Beyond presenta un gir inesperat en situar un ésser immortal en un món destinat als difunts. Acompanyat pels Generals, “The Dismal King” emprendrà una recerca per recuperar els seus perduts poders, creant així una narrativa personalitzada per a cada jugador.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.