Nintendo

Tchia: Oléti Edition arribarà a Nintendo Switch

L’aventura tropical de món obert, Tchia, es prepara per enamorar els jugadors de Nintendo Switch amb la seva Oléti Edition. Després d’assolir més d’un milió de jugadors, aquesta versió inclourà el joc base i l’exclusiu paquet de personalització Kepler, que ofereix conjunts de disfresses addicionals i opcions de personalització per a vaixells.

Explora un vibrant arxipèlag, escala, planeja i nedes en un entorn sandbox ple de possibilitats. Enfronta’t als reptes que presenta el tirà Meavora amb creativitat, prenent el control d’animals i objectes, i forja amistats mentre toques melodies en el teu ukulele. Inspirada en la rica cultura de Nova Caledònia, Tchia ofereix una història poètica sobre el creixement personal.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content