Ordinador PlayStation Xbox

Akuma es prepara per unir-se a Street Fighter 6

Capcom ha anunciat que Akuma, el carismàtic personatge de la sèrie Street Fighter, arribarà a Street Fighter 6 el 22 de maig. El llançament estarà disponible a PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S i PC a través de Steam.

Els jugadors podran equipar els seus personatges de l’Any 1 amb el nou Vestit 3, que estarà disponible per a personatges com Rashid, A.K.I., Ed i el mateix Akuma. Aquells que tinguin el passi Ultimate de l’Any 1 rebran automàticament aquests vestits, incloent-ne deu colors diferents, el dia del llançament.

A més del nou personatge i vestits, Capcom està preparant actualitzacions d’equilibri de batalla, amb més detalls que es compartiran en les setmanes vinents. També s’introduirà un nou escenari, Enma’s Hollow, que servirà com a terreny d’entrenament d’Akuma. Aquest escenari s’afegirà automàticament als titulars del passi Ultimate de l’Any 1.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.