Realitat Virtual

Survios anuncia Alien: Rogue Incursion per a RV

Survios ha anunciat Alien: Rogue Incursion, un nou títol de Realitat Virtual previst per a finals del 2024. Aquesta és la primera vegada que es presenta un joc d’acció i terror en realitat virtual ambientat en l’univers icònic d’Alien, amb la promesa d’oferir als jugadors una experiència immersiva amb una història fresca.

Els jugadors seran llançats a les profunditats de l’univers d’Alien, on hauran de confiar en el seu coratge, enginy i habilitats per sobreviure als enfrontaments amb l'”Organisme Perfecte”. El joc té com a objectiu submergir completament els jugadors en un viatge angoixant, aprofitant el potencial de la realitat virtual per millorar l’horror i la intensitat de la franquícia Alien.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.