Núvol Ordinador Xbox

Dungeons of Hinterberg confirma data de llançament

Curve Games i Microbird han anunciat la data de llançament del seu nou joc independent, Dungeons of Hinterberg. Previst pel 18 de juliol de 2024, el joc estarà disponible a Steam, Xbox Series X|S, Windows 10/11 PC i Xbox Game Pass per a consola, PC i núvol.

Dungeons of Hinterberg ofereix una barreja única d’acció-RPG i simulació social, ambientada en els Alps austríacs. Els jugadors poden esperar lluitar contra criatures provinents del folklore alpí, resoldre trencaclosques i establir relacions dins del joc.

En previsió del llançament, Microbird convida els jugadors a participar en una prova de joc, oferint una primera visió del món del joc. La prova de joc es durà a terme del 9 al 16 de maig. Els jugadors interessats poden inscriure’s a la prova de joc a la pàgina oficial de Steam.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.