Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Astor: Blade of the Monolith a punt per al llançament del 30 de maig

C2 Game Studio ha anunciat que Astor: Blade of the Monolith estarà disponible el 30 de maig per a PC, Nintendo Switch, PlayStation i Xbox. L’anunci es va fer durant la ID@Xbox Showcase, destacant el combat i el món del joc.

A Astor: Blade of the Monolith, els jugadors emprendran un viatge com a Astor, un guerrer de l’espècie Diokek, per enfrontar-se a les hordes de Hiltsik i desemmascarar els misteris deixats pels seus creadors al planeta Gliese. El joc promet més de 20 hores de jugabilitat, amb batalles intenses, una gran varietat d’armes i la capacitat de convocar construccions poderoses.

Prenent inspiració de clàssics del gènere com Devil May Cry i The Legend of Zelda, el joc té com a objectiu oferir una barreja d’acció ràpida i exploració. Els jugadors poden esperar dominar habilitats dinàmiques i combos, interactuar amb l’entorn i enfrontar-se a caps imponents.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.