Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Kaizen Game Works presenta Promise Mascot Agency per al 2025

Kaizen Game Works, els creadors del aclamat títol Paradise Killer, han anunciat el seu últim projecte, Promise Mascot Agency, previst per al 2025. Aquest títol és descrit com “el primer drama de gestió de mascotes de món obert” i és una col·laboració amb el desenvolupador japonès Ikumi Nakamura.

Amb un poble japonès maleït com escenari, els jugadors assumiran el paper de Michi, un antic tinent de la yakuza encarregat de transformar una agència de mascotes en fallida en un negoci pròsper. El joc promet una narrativa rica, on els jugadors hauran de navegar pels reptes de Michi i descobrir la conspiració que va portar al seu exili. El joc implica reclutar i gestionar un repartiment divers de mascotes, cadascuna amb necessitats i personalitats úniques, i fer servir les Hero Cards per ajudar-les en diverses tasques.

Es preveu que Promise Mascot Agency es llanci a PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One, Nintendo Switch i PC.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.