Ordinador PlayStation Xbox

Atlus anuncia la data de llançament de Metaphor: ReFantazio

Atlus ha confirmat la data de llançament del seu esperat joc de rol, Metaphor: ReFantazio. El joc està previst que es llanci l’11 d’octubre i estarà disponible a les plataformes Xbox Series X|S, Windows, PlayStation 5, PlayStation 4 i Steam.

L’anunci es va fer durant una transmissió en directe especial de 30 minuts presentada per Katsura Hashino, el director de Studio Zero i conegut pel seu treball a les sèries Persona i Shin Megami Tensei III – Nocturne. Hashino-san va oferir als espectadors la primera experiència de joc pública, explorant diversos segments del joc, mostrant una gran quantitat de detalls nous, i compartint la seva visió i inspiracions creatives pel joc.

Els jugadors podran explorar un món vast ple de localitzacions diverses, des de ciutats immenses fins a canals fluvials subterrànies. Una característica clau per navegar per aquest món és l’armored surfer, un vehicle que fa les funcions de base mòbil i centre neuràlgic per als jugadors.

L’edició de col·leccionista inclou el joc base, un llibre de dissenys, la banda sonora, pins metàl·lics de Homo Tenta, un full de adhesius, un Steelbook®, un mapa de tela del Regne d’Eucronia, un llibre digital que detalla els 35 anys d’història d’ATLUS, i una compilació digital de les millors bandes sonores d’ATLUS, juntament amb vestimenta de combat i música de fons per al joc.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.