Nintendo PlayStation

Sky Oceans: Wings for Hire arribarà en format físic a PS5 i Switch

El videojoc Sky Oceans: Wings for Hire, inspirat en els clàssics RPG, ha anunciat el seu llançament en format físic a les consoles PlayStation 5 i Nintendo Switch. Els jugadors se submergiran en una aventura èpica com Glenn Windwalker, un capità que ha de reunir un equip de pirates aeris per enfrontar-se en combats per torns plens d’estratègia i adrenalina.

El joc promet una narrativa emotiva i un missatge profund, seguint la tradició dels RPG clàssics. A més, els jugadors tindran l’oportunitat de personalitzar el seu grup i aeronaus, millorant habilitats i gestionant recursos per enfrontar-se als reptes que es presentin.

Visualment, Sky Oceans: Wings for Hire destaca pels seus gràfics inspirats en Studio Ghibli, oferint un món ple de meravelles per explorar. L’experiència es complementa amb una banda sonora original que promet ser tan commovedora com la història mateixa.

Les reserves per a Sky Oceans: Wings for Hire ja estan disponibles per a aquells interessats a embarcar-se en aquesta aventura a la PlayStation 5 i la Nintendo Switch.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.