Nintendo

Super Monkey Ball Banana Rumble detalla el seu multijugador

SEGA ha compartit detalls de Super Monkey Ball Banana Rumble, previst per al 25 de juny de 2024 a la Nintendo Switch. El joc promet oferir una experiència multijugador amb opcions de joc tan locals com en línia.

Els jugadors podran gaudir de diversos modes de batalla, amb capacitat per a fins a 16 jugadors competint en línia o 2 jugadors localment, amb l’opció d’afegir fins a 15 bots per a un total de 16 participants. El joc inclourà cinc modes diferents, cadascun oferint reptes i objectius únics.

A més del joc competitiu, Super Monkey Ball Banana Rumble inclourà un Mode Aventura que suporta fins a 4 jugadors en joc cooperatiu, disponible tant en línia com localment. Aquest mode portarà els jugadors a través de 200 etapes de disseny recent.

El joc també ofereix una àmplia gamma d’opcions de personalització, amb més de 300 elements disponibles per a la personalització dels personatges. S’ha introduït una nova tècnica de Spin Dash, que permet als jugadors superar els rivals i descobrir noves dreceres.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.