Nintendo

Super Monkey Ball Banana Rumble detalla el seu multijugador

Super Monkey Ball Banana Rumble detalla el seu multijugador

SEGA ha compartit detalls de Super Monkey Ball Banana Rumble, previst per al 25 de juny de 2024 a la Nintendo Switch. El joc promet oferir una experiència multijugador amb opcions de joc tan locals com en línia.

Els jugadors podran gaudir de diversos modes de batalla, amb capacitat per a fins a 16 jugadors competint en línia o 2 jugadors localment, amb l’opció d’afegir fins a 15 bots per a un total de 16 participants. El joc inclourà cinc modes diferents, cadascun oferint reptes i objectius únics.

A més del joc competitiu, Super Monkey Ball Banana Rumble inclourà un Mode Aventura que suporta fins a 4 jugadors en joc cooperatiu, disponible tant en línia com localment. Aquest mode portarà els jugadors a través de 200 etapes de disseny recent.

El joc també ofereix una àmplia gamma d’opcions de personalització, amb més de 300 elements disponibles per a la personalització dels personatges. S’ha introduït una nova tècnica de Spin Dash, que permet als jugadors superar els rivals i descobrir noves dreceres.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.