Jocs en català Nintendo

Bread & Fred arribarà a Nintendo Switch el 23 de maig

L’estudi barceloní SandCastles Studio, en col·laboració amb Apogee Entertainment, ha anunciat la data de llançament del seu joc cooperatiu de plataformes Bread & Fred per a la Nintendo Switch. El joc està previst que es llanci el 23 de maig, després de vendre més de 500.000 unitats a altres plataformes.

Bread & Fred convida els jugadors a unir forces, sigui en persona o virtualment, per navegar paisatges gelats i desafiadors. El joc presenta un nou personatge, en Pol, l’os polar, i inclou 10 nous reptes de contrarellotge que ofereixen recompenses especials en completar-los.

El joc està dissenyat per a experiències tant cooperatives com individuals, amb eines de comunicació integrades com emojis i un “Mode Speedrun” per a joc competitius. Per als aventurers solitaris, el joc ofereix un company alternatiu, en Jeff, per ajudar a travessar els pendents relliscosos.

En el moment del llançament, “Bread & Fred” donarà suport a diversos idiomes, incloent-hi el català. La banda sonora oficial estarà disponible en els principals serveis de reproducció de música.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.