Ordinador PlayStation Xbox

Crow Country previst s’estrenarà també a Xbox Series X/S

SFB Games, coneguts pels seus títols com Tangle Tower i Snipperclips: Cut It Out, Together!, ha anunciat la data de llançament del seu nou joc d’horror de supervivència, Crow Country. El joc està previst per al llançament a Xbox Series X/S el 9 de maig, i també estarà disponible a PlayStation 5 i Steam.

Crow Country convida els jugadors a explorar el desolat i misteriós parc temàtic titular. Els jugadors controlaran a Mara Forest, endinsant-se en la història del parc i la desaparició del seu propietari, Edward Crow. El joc promet una barreja de nostàlgia i innovació, amb un món de joc que recorda els gràfics prerenderitzats de finals dels anys 90 amb un gir modern en 3D.

La gestió de recursos i la supervivència contra criatures mortals són elements clau del joc, juntament amb una sèrie de trencaclosques i reptes. Per als qui estiguin més interessats en la narrativa i l’exploració, Crow Country ofereix un “Mode d’Exploració” que permet als jugadors desactivar el combat i centrar-se en la història i l’entorn.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.