Ordinador

‘Content Warning’, èxit total en menys de 24 hores

Ahir, l’1 d’abril, els usuaris de Steam van rebre una sorpresa en forma del joc d’horror cooperatiu gratuït Content Warning, que va fer el seu debut i va captivar ràpidament els jugadors de tot el món. Amb una premissa única, el joc, desenvolupat per un petit equip independent, va explotar en popularitat a les xarxes socials, obtenint més de 7000 ressenyes positives a Steam en qüestió d’hores després del seu llançament.

Descrit com una aventura on els jugadors aspiren a la fama en línia mentre s’enfronten a conseqüències perilloses, Content Warning convida els jugadors a embarcar-se en un viatge cooperatiu. Ambientat en un regne submarí, els jugadors tenen la missió d’enregistrar imatges per acumular visualitzacions a la plataforma fictícia SpookTube.

La combinació innovadora de la jugabilitat, que alguns han comparat amb Lethal Company, l’estètica inquietant i la integració de les xarxes socials ha ressonat amb els jugadors. Si us interessa fer-vos amb el joc de manera gratuïta, el podeu reclamar a Steam fins a les 18:00 hores del 2 d’abril.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content