Ordinador PlayStation Xbox

Monster Hunter celebra 20 anys amb un esdeveniment amb Street Fighter 6

En una actualització per als fans de totes dues franquícies, Street Fighter 6 ha anunciat un esdeveniment amb Monster Hunter per commemorar el 20è aniversari d’aquest últim. Els jugadors ara poden submergir-se en l’univers de Monster Hunter dins de Street Fighter 6, amb equipament d’avatar temàtic, emoticones i títols especials, tot desbloquejable a través del Fighting Pass.

El Battle Hub s’ha transformat amb decoracions i música de Monster Hunter, i els jugadors poden fer fotos amb els icònics monstres Rathalos i Rathian. Durant un temps limitat, completar un tutorial a la Fighting Ground recompensa els jugadors amb l’equip d’avatar Wyvern Jawblade.

L’esdeveniment Street Voter planteja la pregunta “Quina és la vostra arma preferida de Monster Hunter?” amb les votacions que comencen el 8 d’abril. Els participants rebran 2.000 Drive Tickets com a recompensa. A més, els jugadors poden comprar accessoris amb forma d’armes de Monster Hunter a la botiga Hub Goods, amb molts reptes disponibles per guanyar més Drive Tickets.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content