PlayStation

Dave the Diver arribarà aviat a PlayStation

Dave the Diver arribarà aviat a PlayStation

Mintrocket ha anunciat que el seu joc d’aventura marina i gestió de restaurant de sushi, Dave the Diver, es llançarà a la PlayStation 5 i la PlayStation 4 el 16 d’abril. El joc també estarà disponible al catàleg de jocs del PlayStation Plus des del primer dia.

Dave the Diver convida els jugadors a explorar les profunditats místiques del Blue Hole, on es trobaran amb una gran varietat de peixos que actuen tant com a enemics com a ingredients potencials. El joc, que va tenir una versió d’accés anticipat a Steam el 27 d’octubre de 2022, i més tard un llançament complet a PC i Switch, combina elements d’aventura, gestió i minijocs per crear una experiència de joc diversa.

Els jugadors podran gaudir d’un concurs de cuina que els desafia a preparar i servir plats al seu restaurant de sushi, un minijoc de curses de cavallets de mar i una activitat de fotografia que captura la vida submarina. A més, el joc inclou un minijoc de ritme, entre d’altres.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.