PlayStation

Dave the Diver arribarà aviat a PlayStation

Mintrocket ha anunciat que el seu joc d’aventura marina i gestió de restaurant de sushi, Dave the Diver, es llançarà a la PlayStation 5 i la PlayStation 4 el 16 d’abril. El joc també estarà disponible al catàleg de jocs del PlayStation Plus des del primer dia.

Dave the Diver convida els jugadors a explorar les profunditats místiques del Blue Hole, on es trobaran amb una gran varietat de peixos que actuen tant com a enemics com a ingredients potencials. El joc, que va tenir una versió d’accés anticipat a Steam el 27 d’octubre de 2022, i més tard un llançament complet a PC i Switch, combina elements d’aventura, gestió i minijocs per crear una experiència de joc diversa.

Els jugadors podran gaudir d’un concurs de cuina que els desafia a preparar i servir plats al seu restaurant de sushi, un minijoc de curses de cavallets de mar i una activitat de fotografia que captura la vida submarina. A més, el joc inclou un minijoc de ritme, entre d’altres.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content