Nintendo PlayStation Xbox

Potionomics: Masterwork Edition encantarà les consoles la pròxima tardor

Marvelous Europe ha anunciat oficialment el pròxim llançament de Potionomics: Masterwork Edition per a les principals consoles, incloent-hi Nintendo Switch, PlayStation 5 i Xbox Series X|S, previst per a la tardor de 2024. Aquesta versió millorada del joc aclamat per la crítica a PC inclourà totes les actualitzacions llançades anteriorment, a més de noves característiques com ara un mode de joc infinit i nivells de dificultat addicionals.

Potionomics combina l’encant d’un simulador de gestió de botigues amb les intricades de l’elaboració de poció, la construcció de baralles i fins i tot elements de romanç. Els jugadors prenen el paper de Sylvia, un aprenent fabricant de poció, que ha de dominar l’art de l’elaboració de poció i el regateig per prosperar en l’economia bulliciosa de Rafta. El joc desafia els jugadors a utilitzar negocis basats en cartes per gestionar l’estrès de Sylvia i maximitzar els beneficis.

La versió de PC de Potionomics també rebrà el nou contingut i característiques amb el llançament de la Masterwork Edition. Més detalls sobre les actualitzacions de PC es revelaran en el futur.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.