Ordinador PlayStation Xbox

Gigantic: Rampage Edition porta l’acció MOBA a PC, PlayStation i Xbox

Arc Games i Abstraction Games han llançat oficialment Gigantic: Rampage Edition, la versió prèmium del aclamat MOBA 5v5, Gigantic, a les plataformes PC, PlayStation i Xbox. Aquest llançament marca una fita important per als fans del joc original, oferint experiències de joc millorades i una nova onada de contingut.

Per celebrar el retorn de Gigantic, els jugadors poden gaudir d’un descompte de temps limitat del 20% fins al 16 d’abril. Desenvolupat per Abstraction Games, Gigantic: Rampage Edition es basa en la fundació establerta pel títol original, oferint una experiència multijugador immersiva que combina els millors elements dels jocs de trets per herois i els MOBA.

Amb una variada llista de 25 herois jugables, cadascun equipat amb habilitats millorables, Gigantic: Rampage Edition promet batalles d’equips dinàmiques ambientades en mapes vibrants i intricats. Els jugadors han de col·laborar amb els seus companys d’equip per controlar els objectius i derrotar el Guardià de l’equip ontrari, mentre defensen el seu propi.

Una de les característiques més destacades de Gigantic: Rampage Edition és el seu suport per al joc creuat, que permet als jugadors unir-se a batalles amb amics en diverses plataformes. A més, el joc introdueix nous herois, mapes, modes de joc i opcions de personalització, garantint una experiència de joc fresca i atractiva per a veterans i nous jugadors.

“Estem emocionats de recuperar Gigantic amb l’increïble suport d’Abstraction Games”, va comentar Yoon Im, CEO d’Arc Games. “Rampage Edition manté l’esperit de l’original mentre introdueix noves característiques com el suport per al joc creuat i contingut ampliat. Estem agraïts pel suport dels nostres fans i esperem donar la benvinguda als nous jugadors al món de Gigantic”.

Bart Vossen, dissenyador de jocs sènior d’Abstraction Games, va expressar la seva emoció perquè els jugadors experimentin Gigantic: Rampage Edition. “Això ha estat un projecte apassionant per a tots nosaltres a Abstraction, i és un honor recuperar la feina de Motiga. Tant si ets nou a Gigantic com un veterà experimentat, hem treballat de valent per crear l’edició definitiva del joc, i no podem esperar que els jugadors s’hi submergeixin”.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.