Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Dos personatges populars de Super arribaran a Xenoverse 2

Bandai Namco i el Dimps estan a punt d’ampliar l’univers de Dragon Ball Xenoverse 2 amb la introducció del DLC “Capítol 1 de la Saga del Futur”, que afegirà nous personatges jugables com Android 18 (DB Super) i Videl (DB Super) al repartiment.

El DLC es llançarà en quatre capítols, sent el primer capítol el que inclourà els dos personatges de la sèrie Dragon Ball Super. Android 18 estarà equipada amb la seva habilitat especial que permet als jugadors llançar-se cap als oponents i atacar-los per darrere. L’habilitat especial de Videl permetrà als jugadors retallar la distància amb cops ràpids i un cop giratori que no es pot bloquejar.

(2024) NEW DBS ANDROID 18 & VIDEL OFFICIAL REVEAL & GAMEPLAY TRAILER | Dragon Ball Xenoverse 2 (youtube.com)

Tot i que encara no s’ha anunciat la data de llançament del capítol 1, l’expectació creix mentre els fans esperen l’oportunitat de jugar amb aquestes noves incorporacions.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.