Sector Xbox

La botiga de Xbox 360 tancarà a finals de juliol

Després que Nintendo tanqués els serveis en línia de 3DS i Wii U fa un parell de dies, volem recordar-vos que Microsoft tancarà la botiga de Xbox 360 el 29 de juliol de 2024. Aquest tancament posarà fi a la capacitat de comprar nous jocs, contingut descarregable (DLC) i altres continguts a la botiga de Xbox 360. D’aquesta manera, els jocs i continguts retrocompatibles, es podran adquirir des de la botiga de Xbox One, Xbox Series, o xbox.com.

Tot i el tancament de la botiga, els jugadors encara podran gaudir dels jocs i DLC de Xbox 360 que hagin comprat prèviament. Aquests títols continuaran sent jugables a la consola Xbox 360 i també tindran suport als dispositius Xbox One i Xbox Series X|S mitjançant la retrocompatibilitat.

Microsoft ha confirmat que els jocs multijugador i els serveis en línia per als títols de Xbox 360 continuaran sempre que les distribuïdores dels jocs mantinguin els servidors. A més, les partides desades al núvol continuaran sent accessibles, permetent als jugadors transferir el seu progrés a les consoles més noves si ho desitgen.

Microsoft manté el seu compromís amb la preservació dels jocs i assegurant que els jugadors puguin accedir a la seva biblioteca de jocs a través de les generacions. La setmana passada, Windows Central va publicar que Sarah Bond, ha format un equip dedicat a la preservació de jocs.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.