Ordinador

Slay the Spire 2 arribarà a PC el 2025

Mega Crit, l’equip darrere de l’aclamat Slay the Spire, ha anunciat oficialment la tan esperada seqüela, Slay the Spire 2, que arribarà a PC a través de Steam. Programat per a un llançament en Accés Anticipat el 2025, el joc promet construir sobre l’èxit del seu predecessor amb noves característiques i millores.

A Slay the Spire 2, els jugadors tornaran a embarcar-se en un viatge a través del joc icònic de construcció de baralles roguelike que va fer del títol original un favorit dels aficionats. Crear baralles, enfrontar-se a criatures estranyes i descobrir relíquies de poder immens són tots elements fonamentals de l’experiència.

Un dels punts destacats de la seqüela és el retorn a la Torre, que ha estat tancada durant 1.000 anys. A mesura que els jugadors ascendiran pels seus pisos traïdors, es trobaran tant amb cares conegudes com amb nous adversaris, cadascun amb els seus propis conjunts de cartes, mecàniques i personalitats per dominar.

La Torre en si mateixa ha experimentat canvis significatius, amb nous enemics, esdeveniments i tresors esperant els jugadors en cada partida. Amb habitacions i objectes que canvien dinàmicament, Slay the Spire 2 ofereix innumerables estratègies diferents per explorar mentre es confronten als Bossos de cada Acte.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

1 comentari

  1. Tots els anuncis del The Triple-i Initiative - Nou Joc

    10/04/2024

    […] Slay the Spire 2 arribarà a PC el… […]

Els comentaris estan tancats.