Nintendo

El Shaddai HD Remaster arriba a la Nintendo Switch

El joc d’acció i aventura El Shaddai: Ascension of the Metatron ha estat llançat oficialment en una versió remasteritzada en alta definició per a la Nintendo Switch. Desenvolupat per crim Co., Ltd. i liderat pel reconegut Sawaki Takeyasu, conegut pel seu treball a Devil May Cry, el joc promet una barreja d’acció, estratègia i plataformes.

La remasterització porta els gràfics d’estil anime del joc original a la Switch, amb una presentació que evoluciona a mesura que els jugadors s’endinsen en el món del joc. El Shaddai és elogiat pel seu esquema de control senzill, que permet als jugadors participar en accions i combats profunds amb facilitat, fent-lo accessible tant per a nous jugadors com per a veterans.

Els fans del joc original i els nous jugadors poden ara experimentar el viatge remasteritzat d’El Shaddai a les seves Nintendo Switch.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.