Nintendo Retro

Preservat un prototip de The Legend of Zelda

En un esdeveniment notable per als entusiastes de la història dels videojocs, s’ha aconseguit preservar un prototip molt rumorejat del clàssic The Legend of Zelda de NES. El prototip, conegut com a “NOA COPY 2.23.87”, ha estat objecte d’especulació durant anys, amb fotos que circulaven a Internet però sense cap evidència concreta de la seva existència fins ara.

Frank Cifaldi, fundador i director de la Video Game History Foundation, s’ha encarregat de fer públic el prototip. Una comparació binària del prototip i la versió comercial 1.0 de The Legend of Zelda revela diferències.

Aquest prototip, es va vendre per primera vegada a eBay el 2012 per 150.000 dòlars. El venedor va publicar el següent vídeo per demostrar la veracitat del prototip.

Les persones interessades poder provar el prototip descarregant el fitxer .nes mitjançant aquest enllaç (directe).

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.