Ordinador PlayStation Xbox

El videojoc de SAND LAND ja està disponible a PC i consoles

Bandai Namco ha anunciat el llançament de SAND LAND, un RPG d’acció basat en el clàssic manga d’Akira Toriyama. El joc ja està disponible a tot el món en consoles i PC, després del recent debut de la seva sèrie anime.

SAND LAND transporta els jugadors en un món desèrtic postapocalíptic afectat per l’escassetat d’aigua i dominat per poderosos exèrcits. Els jugadors emprendran una missió com el Príncep Dimoni Beelzebub, el xèrif Rao i un lladre dimoni a la recerca d’una font llegendària. El joc promet una barreja de combat cos a cos i amb vehicles.

El manga, creat pel reconegut autor de Bola de Drac i Dr. Slump, ha estat popular des del seu llançament el 2000.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.