Ordinador

Epic Games regala dues joies independents

Com és de costum, l’Epic Games Store està regalant jocs gratuïts als seus usuaris. En aquesta ocasió, ofereix actualment dos títols fantàstics de forma gratuïta fins al 2 de maig a les 17:00.

En primer lloc, tenim INDUSTRIA, un videojoc de trets en primera persona ambientat en una realitat alternativa durant l’era de la guerra freda. INDUSTRIA ofereix als jugadors una experiència atmosfèrica mentre exploren un món paral·lel ple d’intriga i perill.

Per altra banda, hi ha LISA: Definitive Edition: Aquesta recopilació inclou dos RPGs aclamats per la crítica: LISA: The Painful i LISA: The Joyful. Endinsa’t en un món postapocalíptic on cada decisió té conseqüències. A LISA: The Painful, els jugadors han de navegar per un paisatge brutal, mentre que LISA: The Joyful ofereix una continuació de la història amb la seva pròpia profunditat emocional.

A més, Epic Games ha anunciat que Orcs Must Die! 3 serà el següent joc gratuït disponible per a que els jugadors el reclamin.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.