Nintendo

La sèrie Hyperdimension Neptunia Re;Birth arribarà en format digital a Nintendo Switch

Els fans de la sèrie Hyperdimension Neptunia tenen motius per celebrar, ja que els estimats títols Re;Birth arribaran a la Nintendo Switch. El 21 de maig, els jugadors tindran l’oportunitat d’experimentar Hyperdimension Neptunia Re;Birth 1, Hyperdimension Neptunia Re;Birth 2 Sisters Generation i Hyperdimension Neptunia Re;Birth3 V Generation a les seves Nintendo Switch.

Aquesta és la primera vegada que la sèrie Re;Birth, inicialment llançada a la PlayStation Vita, estarà disponible de manera portàtil a Switch. Mentre que les pàgines de la Nintendo eShop per a aquests títols es posaran en marxa més endavant, els fans ja poden tenir una idea del que esperar a través de les captures de pantalla recents.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.