Nintendo

Nintendo Switch Online afegeix 3 joies de SNES

Nintendo ha anunciat la disponibilitat del tres clàssics títols de Super NES per als subscriptors de Nintendo Switch Online. Els títols afegits recentment inclouen Wrecking Crew ’98, Super R-Type i Amazing Hebereke. Ara els jugadors poden accedir a aquests jocs nostàlgics a través del servei, ampliant la seva biblioteca de videojocs a la plataforma.

A Wrecking Crew ’98 els jugadors prenen el paper de Mario o Luigi mentre demolien edificis evitant enemics i obstacles. Per altra banda, Super R-Type: Super R-Type és un joc d’acció en 2D conegut per la seva jugabilitat desafiadora i impressionant presentació. Els jugadors piloten una nau espacial a través de ones d’enemics, utilitzant potenciadors i maniobres. Finalment, Amazing Hebereke és un joc de plataformes peculiar que presenta personatges colorits i entorns fantàstics.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.