Nintendo PlayStation Xbox

Freedom Planet 2 arriba a consoles amb noves característiques

Freedom Planet 2 arriba a consoles amb noves característiques

Marvelous Europe ha llançat oficialment Freedom Planet 2, la seqüela del popular joc independent de plataformes, a les principals consoles, incloent-hi la PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One i la Nintendo Switch. Amb un preu de 24,99 €, el joc està disponible actualment amb un descompte de llançament del 10% fins al 10 d’abril.

Els jugadors de la Nintendo Switch també poden adquirir un paquet especial que inclou el Freedom Planet original i la seqüela per 34,99 €. A partir de l’11 d’abril, els propietaris de la Switch que tinguin el primer joc tindran dret a un descompte permanent del 10% a Freedom Planet 2.

La seqüela recupera l’acció frenètica i l’amplia amb un nou mode Boss Rush, juntament amb el mode Aventura de la versió original de PC. El joc presenta millores visuals en 2D i en el joc, amb un nou tràiler que mostra la missió de les quatre heroïnes contra la vilana Merga.

Els jugadors poden endinsar-se en el món d’Avalice amb els personatges que tornen i una nova incorporació, Neera, cadascun amb habilitats úniques. El joc ofereix una barreja de velocitat i exploració, permetent als jugadors personalitzar la seva experiència amb un sistema d’objectes equipables que ajusta la dificultat del joc.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.