Jocs en català

Gatets i Barcelona: Catcelona engega campanya de Kickstarter

En el món del micromecenatge, ha sorgit un nou i encantador projecte amb segell català. Catcelona: a purrfect city ha llançat oficialment la seva campanya de Kickstarter, convidant la comunitat a ser part d’una experiència de joc que combina l’arquitectura de Barcelona amb l’encant dels gats.

El joc promet una aventura relaxant i entretinguda, on els jugadors poden explorar la ciutat de Barcelona detalladament mentre busquen amics felins. Amb un objectiu de 15,626 euros, la campanya ja ha aconseguit una fita important en qüestió de dies.

Catcelona no només es tracta de jocs; també es tracta de sostenibilitat i caritat. Els desenvolupadors s’han compromès a utilitzar materials reciclats per a totes les recompenses impreses, assegurant un baix impacte ambiental. A més, es comprometen a donar el 5% de cada compra del joc a El Jardinet dels Gats, un refugi especial per a gats a Barcelona.

La campanya ofereix una varietat d’opcions, amb recompenses que van des del joc mateix fins a un retrat personalitzat de la teva família de gats. Per aquells que busquen immortalitzar les seves mascotes en el món digital, hi ha ofertes limitades disponibles que inclouen l’addició dels gats dels patrocinadors al “Jardí de la Fama” del joc.

Per a més informació o per donar suport a la campanya, visiteu la pàgina de Kickstarter de Catcelona: a purrfect city.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

2 comentaris

  1. Catcelona

    08/04/2024

    Moltes gràcies per una notícia tan bonica i concreta del nostre projecte! Us estem molt agraïdes!

  2. La campanya de Kickstarter de Catcelona supera el 50% - Nou Joc

    08/04/2024

    […] Gatets i Barcelona: Catcelona engega campanya de Kickstarter […]

Els comentaris estan tancats.