Ordinador PlayStation Xbox

Kingdom Come: Deliverance II anunciat de manera oficial

Deep Silver i Warhorse Studios han anunciat oficialment Kingdom Come: Deliverance II, la seqüela de l’aclamat RPG d’acció. Amb data de llançament prevista per al 2024, el joc estarà disponible a la PlayStation 5, Xbox Series i PC a través de Steam i l’Epic Games Store.

El joc continua la història d’en Henry, un home impulsat cap a una narrativa de venjança i descobriment durant el període d’una guerra civil a la Bohèmia del segle XV. Kingdom Come: Deliverance II promet una experiència de rol robusta on les decisions dels jugadors impactaran el seu entorn.

El món del joc té com a objectiu oferir una autèntica vida medieval. El combat a Kingdom Come: Deliverance II roman fidel a les seves arrels amb una perspectiva en primera persona, oferint una gamma d’armes i estils. Els jugadors també poden optar per abordar els conflictes amb sigil.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

1 comentari

  1. Hikusp

    18/04/2024

    El primer joc em va agradar molt, tot i que no em va acabar de fer el pes el sistema de combat. Però l’important és que et permet rolejar al teu gust i prova de mostrar un entorn medieval realista com no s’ha vist en altres jocs o pel·lícules que tracten el mateix període. Aviam quines millores introdueixen en la segona part.

Els comentaris estan tancats.