Ressenyes

Ressenya – Rose & Camellia Collection

Guanya respecte a bufetades

Rose & Camellia Collection, una col·laboració entre Nigoro i WayForward, dona un nou impuls a la icònica sèrie de lluites victoriana. Concebut com un joc Flash, aquesta col·lecció arriba a la Nintendo Switch, combinant controls tàctils i de moviment per immergir els jugadors en un món on les bufetades són la forma definitiva de resoldre els conflictes de l’alta societat.

El joc consisteix en cinc escenaris, cadascun girant al voltant de les lluites de poder a la família Tsubakikoji. Des de disputes d’herència fins a enfrontaments amb ninjes, la narrativa es va tornant més absurda amb cada escenari. Tot i que l’argument pot semblar poc coherent, és una excusa perfecte per visitar un món on les bufetades són el principal medi per resoldre conflictes.

La col·laboració de Nigoro i WayForward mostra les virtuts de tots dos estudis, oferint una experiència de joc encantadora i atractiva, malgrat algunes mancances tècniques. Els cinc escenaris del joc, cadascun amb diferents personatges, ofereixen als jugadors una ullada a un món on l’estatus i la dignitat es mesuren amb bufetades, on la narrativa porta els jugadors en un viatge salvatge ple d’humor i sàtira. Fins i tot hi ha disponible un crossover amb La-Mulana.

El sistema de combat per torns gira al voltant de donar bufetades als oponents per esgotar la seva salut, amb mecàniques per esquivar i contraatacs, afegint profunditat al joc. De manera molt ràpida, es podria comparar amb la sèrie Punch Out de Nintendo. El joc accepta control per moviments amb els Joy-Cons, o la pantalla tàctic de la mateixa Switch. Personalment, prefereixo els Joy-Con, tot i que en certes ocasions costa que alguns moviments es registrin. A més, costa discernir quan claves una bufetada lleu o una forta.

Visualment, Rose & Camellia Collection impressiona amb els seus dissenys de personatges. Cada personatge està estilitzat de manera distintiva, afegint encant al joc. La música, evocadora de l’era victoriana, millora l’experiència, juntament amb el sublim doblatge. No obstant això, les freqüents pantalles de càrrega poden arribar a fer-se pesades.

Conclusions

En definitiva, Rose & Camellia Collection és un testimoni de la creativitat i enginy de Nigoro, oferint una experiència de joc entretinguda que celebra l’absurditat de la burgesia. Tot i que les seves imperfeccions poden desanimar alguns jugadors, els seus personatges i jugabilitat el converteixen en una addició valuosa a qualsevol biblioteca de Switch. Tant si ets un fan de l’humor “slapstick” com de la sàtira, Rose & Camellia Collection deixarà una bona impressió.

Rose & Camellia Collection

Rose & Camellia Collection porta l’acció de les bufetades a Nintendo Switch amb cinc escenaris extravagants i diferents mètodes de controls. Malgrat alguns problemes puntuals, ofereix una experiència realment entretinguda amb dissenys de personatges carismàtics.

Nou Joc

Jugabilitat
Presentació
Entreteniment
Valor

Resum

Rose & Camellia Collection porta l’acció de les bufetades a Nintendo Switch amb cinc escenaris extravagants i diferents mètodes de controls. Malgrat alguns problemes puntuals, ofereix una experiència realment entretinguda amb dissenys de personatges carismàtics.

3.9

Còpia del joc proporcionada per WayForward.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Nou Joc

About Author

També et pot interessar

Ressenyes

Ressenya – TAPE: Unveil the Memories

Ressenya de TAPE: Unveil the Memories, un joc d'aventures amb elements de puzle, amb molt de misteri i una ambientació
Ressenyes

Ressenya – Cannon Dancer – Osman

Ressenya de Cannon Dancer – Osman, el mític joc de recreatives de Mitchell Corporation, que ha rebut una reedició per