Jocs en català Ordinador

La campanya de Kickstarter de Catcelona supera el 50%

Fa poc us vam parlar de Catcelona, un nou joc encantador que convida els jugadors a explorar la ciutat de Barcelona a la recerca de més de 300 gats amagats. El joc, que està previst que es llanci el 8 d’agost, coincidint amb el Dia Internacional del Gat, es troba actualment enmig d’una campanya de Kickstarter que està a punt d’assolir l’objectiu de finançament.

Catcelona no només ofereix una experiència de joc relaxant amb la seva arquitectura detallada i nivells addicionals que mostren l’interior d’alguns edificis, sinó que també col·laborarà en la comunitat. L’estudi darrere del joc s’ha compromès a donar el 5% de cada compra a un refugi de gats de Barcelona.

La campanya de Kickstarter ha cridat l’atenció tant dels amants dels gats com dels jugadors amb les seves recompenses, incloent-hi postals personalitzades. L’equip darrere de Catcelona està format per persones apassionades de diferents àmbits, incloent-hi dos mestres, un arquitecte/il·lustrador i un programador, tots units per una visió d’utilitzar els videojocs com a eines educatives.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.