Núvol Ordinador Xbox

Sis jocs abandonaran Game Pass aviat

Sis jocs abandonaran Game Pass aviat

Avui mateix, Game Pass ha donat la benvinguda a dos nous títols. ARK: Survival Ascended i SUPERHOT: Mind Control Delete ja es troben disponibles al servei de Xbox. Mentre la companyia prepara els anuncis dels nous títols per al mes d’abril, ja s’han confirmat els jocs que abandonaran el servei en els pròxims dies.

  • Amnesia: Collection
  • Amnesia: Rebirth
  • SOMA
  • Back 4 Blood
  • Phantom Abyss
  • Research and Destroy

Com sempre, us animem a acabar les vostres partides abans que els jocs abandonin el servei. També, us recordem que si disposeu de Game Pass i voleu comprar els jocs, podeu fer-ho amb un 20% de descompte. D’aquesta manera podreu continuar gaudint del joc en un futur.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.