Nintendo PlayStation

The Stanley Parable: Ultra Deluxe anuncia el seu llançament en format físic

El popular joc d’exploració narrativa, The Stanley Parable: Ultra Deluxe, es prepara per arribar a les prestatgeries en format físic per a PlayStation 5 i Nintendo Switch. Aquesta versió ampliada de l’original de 2013 promet portar els jugadors a través d’un laberint d’eleccions i conseqüències, on cada decisió pot portar a un resultat inesperat. S’espera que el joc arribi a les botigues el 19 de juliol.

La versió Ultra Deluxe no només manté intacte tot el contingut que va fer famós el joc, sinó que també introdueix noves àrees, decisions i secrets per descobrir. Visualment millorat i amb noves característiques d’accessibilitat, el joc busca ser una experiència fresca fins i tot per a aquells que ja van recórrer els passadissos de l’oficina de Stanley.

La narrativa única i la veu de Kevan Brighting tornen per guiar els jugadors en aquesta aventura que desafia les convencions del videojoc tradicional. A més, l’edició física inclourà cartes d’art col·leccionables i un gest solidari, ja que un percentatge dels ingressos es destinarà a la lluita contra el canvi climàtic a través de l’organització 350.org.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content