Nintendo PlayStation

The Stanley Parable: Ultra Deluxe anuncia el seu llançament en format físic

The Stanley Parable: Ultra Deluxe anuncia el seu llançament en format físic

El popular joc d’exploració narrativa, The Stanley Parable: Ultra Deluxe, es prepara per arribar a les prestatgeries en format físic per a PlayStation 5 i Nintendo Switch. Aquesta versió ampliada de l’original de 2013 promet portar els jugadors a través d’un laberint d’eleccions i conseqüències, on cada decisió pot portar a un resultat inesperat. S’espera que el joc arribi a les botigues el 19 de juliol.

La versió Ultra Deluxe no només manté intacte tot el contingut que va fer famós el joc, sinó que també introdueix noves àrees, decisions i secrets per descobrir. Visualment millorat i amb noves característiques d’accessibilitat, el joc busca ser una experiència fresca fins i tot per a aquells que ja van recórrer els passadissos de l’oficina de Stanley.

La narrativa única i la veu de Kevan Brighting tornen per guiar els jugadors en aquesta aventura que desafia les convencions del videojoc tradicional. A més, l’edició física inclourà cartes d’art col·leccionables i un gest solidari, ja que un percentatge dels ingressos es destinarà a la lluita contra el canvi climàtic a través de l’organització 350.org.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.