Núvol Ordinador

Utomik comença la festa familiar amb jocs infantils populars

La plataforma de jocs, Utomik, millora les nits de jocs familiars amb la introducció de l’esdeveniment “Family Fiesta”, que presenta una selecció de jocs infantils de Outright Games. A partir del 25 d’abril, els subscriptors podran gaudir d’una varietat de títols per a totes les edats.

L’esdeveniment destaca jocs com Paw Patrol: Grand Prix, Paw Patrol: On a Roll, My Friend Peppa Pig i Ice Age: Scrat’s Nutty Adventure. Aquests jocs, juntament amb una selecció de jocs de simulació com Construction Simulator 2: Pocket Edition i Firefighting Simulator: The Squad, ara són accessibles a través del servei Cloud d’Utomik, permetent un joc sense interrupcions a través de PC, dispositius Android i Smart TV.

La plataforma d’Utomik, que compta amb més de 1400 jocs, dels quals més de 300 estan disponibles a través del Cloud, té com a objectiu fer que els jocs siguin més accessibles per a les famílies. El servei ofereix una prova gratuïta de 14 dies, amb plans de subscripció a partir de 4,49 euros al mes.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.