Mòbil Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Vampire Survivors anuncia el seu llançament a PlayStation i una col·laboració amb Contra

poncle, l’estudi darrere de Vampire Survivors, ha anunciat una nova col·laboració amb la saga Contra de Konami. Anomenat “Vampire Survivors: Operation Guns”, aquest DLC reuneix els millors elements de tots dos jocs, oferint als jugadors una barreja d’acció clàssica de Contra i les mecàniques de joc de Vampire Survivors.

A “Operation Guns”, els jugadors emprendran una missió de gran risc per rescatar el gos del cosí de la germana del cosí del president, que ha estat segrestat pel famós Red Falcon. Inspirat en el joc arcade Contra, aquest DLC presenta personatges que fomenten la planificació estratègica i la manipulació d’estadístiques. Amb un arsenal divers de més de 20 armes, incloses evolucions, els jugadors tindran moltes opcions per personalitzar el seu estil de joc.

Emocionantment, “Operation Guns” estarà disponible a totes les plataformes principals, incloses Xbox One, Xbox S/X, Steam, Nintendo Switch, iOS i Android, a partir del 9 de maig. Les versions de PlayStation també estan previstes per a la sortida a l’estiu de 2024, assegurant que els jugadors de totes les plataformes puguin participar en la diversió plena d’acció.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.