Núvol Ordinador PlayStation Xbox

Star Wars Jedi: Survivor arribarà a EA Play el 25 d’abril

Els membres d’EA Play i els subscriptors de PC Game Pass i Ultimate Game Pass estan a punt de rebre una nova incorporació a la seva biblioteca de jocs amb l’arribada de Star Wars Jedi: Survivor el 25 d’abril de 2024.

Els jugadors continuaran el viatge de Cal Kestis, explorant planetes nous i familiars de l’univers de Star Wars, enfrontant-se a reptes únics i dominant noves habilitats i capacitats. EA Play també ofereix als membres recompenses dins dels jocs, amb les ofertes disponibles per a jocs com Apex Legends, Battlefield 2042 i diversos títols d’EA Sports.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.