Nintendo

Terracotta arribarà en format físic a la Nintendo Switch aquest estiu

Freedom Games i Appnormals Team, en col·laboració amb Tesura Games, han anunciat que Terracotta, el seu aclamat títol d’acció i aventura, es llançarà en format físic per a la Nintendo Switch a l’estiu de 2024. Els jugadors podran triar entre l’edició estàndard, que inclou un “Quadern d’animació”, i l’edició col·leccionista, que ve amb una sèrie de col·leccionables exclusius.

Terracotta convida els jugadors a assumir el paper d’un guerrer de l’exèrcit de Terracota que ha estat despertat per una energia còsmica. Amb més de 80 nivells fets a mà, els jugadors hauran de navegar entre els regnes del Yin i el Yang, superar desafiaments i derrotar vuit caps bruts per alliberar les ànimes dels seus companys. L’habilitat per canviar entre els regnes del Yin i el Yang és crucial per progressar en el joc i desxifrar els misteris de la tomba de l’Emperador i la seva vida després de la mort.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.