Nintendo PlayStation

A Space for the Unbound ja disponible en format físic

El tan esperat A Space for the Unbound ja està disponible en format físic a Europa per a PlayStation 4, PlayStation 5 i Nintendo Switch. La col·laboració entre Serenity Forge i Tesura Games ha donat lloc al llançament d’aquesta premiada aventura.

La història es desenvolupa a la Indonèsia rural de finals dels anys 90, seguint les emocionants vivències d’Atma i Raya en un viatge d’autodescobriment. Abordant temes com l’ansietat i la depressió amb un impressionant pixelart, la narrativa s’endinsa en un món on un poder sobrenatural amenaça la seva existència, desencadenant una recerca de secrets amagats i el front al final del món.

L’edició estàndard del joc inclou el joc complet, el llibre “A Space for the Unbound Tales” i una targeta de descàrrega amb la banda sonora. Mentre que l’edició especial ofereix una experiència encara més completa, amb una caixa col·leccionista, llibre d’art, clauer, i altres elements exclusius.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *