Ordinador PlayStation Xbox

Crow Country ja està disponible a PlayStation 5, Xbox Series i Steam

El petit estudi independent SFB Games, conegut per títols com Tangle Tower i Snipperclips: Cut It Out, Together!, ha anunciat el llançament de la seva darrera creació, Crow Country. Disponible ara a PlayStation 5, Xbox Series X|S i Steam, Crow Country convida els jugadors a embarcar-se en un viatge espantós a través d’un parc d’atraccions abandonat que recorda els clàssics.

Ambientat l’any 1990, els jugadors assumeixen el paper de Mara Forest, una jove decidida a desxifrar els misteris que envolten el tancament del conegut parc d’atraccions Crow Country i la desaparició del seu enigmàtic propietari, Edward Crow.

Aventurant-se pels límits inquietants de Crow Country, els jugadors han de navegar per un entorn amb atmosfera fantasmagòrica, resolent puzles i gestionant recursos limitats mentre eviten els perills que s’amaguen. Inspirat en els icònics gràfics prerenderitzats dels jocs de terror de finals dels anys 90, Crow Country ofereix un món fet a mà ple de secrets per descobrir.

Per als qui busquin una experiència menys intensa, el Mode d’Exploració desactiva els enemics i el combat, permetent als jugadors endinsar-se en la història sense por.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *