Ordinador PlayStation Xbox

Bang-On Balls: Chronicles rep una gran actualització

Exit Plan Games ha presentat una enorme expansió ambientada en el Far West per a Bang-On Balls: Chronicles. Disponible per a PC, PlayStation i Xbox a partir d’avui, aquesta expansió introdueix cinc regions, prometent duels, robatoris de trens, curses de cavalls i molt més.

L’actualització introdueix una gran quantitat de contingut nou al joc, amb un enfocament en el paisatge i els temes de l’Oest. Els jugadors poden explorar cinc noves regions. Viatjar per aquesta frontera sense llei es fa emocionant amb diversos modes de transport, des de muntar a cavall fins a trens. A més, els jugadors poden esperar més de 80 nous elements per personalització, incloent-hi armes com un llaç, revòlver, escopeta, arc i fletxes, tomahawks i caixes de TNT.

Els jugadors de Nintendo Switch poden anticipar l’arribada de l’expansió a la seva plataforma en una data posterior, amb més detalls per anunciar.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *