Nintendo Ordinador PlayStation

Animal Well s’estrena a PC, Nintendo Switch i PlayStation 5

El desenvolupador independent Billy Basso ha anunciat el llançament de Animal Well, una aventura ambientada en un laberint surrealista interconnectat. Disponible ja a PC, Nintendo Switch i PlayStation 5, el joc convida els jugadors a explorar el seu món ple de puzles, secrets i criatures enigmàtiques.

Animal Well compta amb un motor gràfic personalitzat, oferint una experiència única. Inspirant-se en els jocs de supervivència d’horror, els jocs d’aventures i els títols clàssics de Nintendo com Zelda i Metroid.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *