Nintendo Núvol Ordinador Xbox

Little Kitty, Big City convida els jugadors a explorar una gran ciutat

Avui marca el llançament oficial de Little Kitty, Big City, la proposta inaugural de Double Dagger Studio. Aquest títol convida els jugadors a un paisatge urbà on encarnen un protagonista felí, preparat per explorar els carrers concorreguts de la ciutat i forjar amistats amb els seus habitants animals.

Little Kitty, Big City s’ha estrenat a PC, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series X|S, amb un preu de 24,99 euros. Per celebrar el llançament, els jugadors poden gaudir d’un descompte del 10% per temps limitat. A més, el joc també està disponible a Game Pass via PC, consola i el núvol.

Amb un temps de joc aproximadament de 2-3 hores per a la finalització i de 5-7 hores per als caçadors de col·leccionables, Little Kitty, Big City ofereix una experiència variada.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *