Nintendo PlayStation

Yars Rising arribarà en format físic per a PlayStation 5 i Nintendo Switch

L’estudi de desenvolupament WayForward Technologies, conegut per títols com Shantae, River City Girls i Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp, presenta Yars Rising, una aventura d’acció en 2D basada en el clàssic d’Atari, Yars’ Revenge. El joc s’estrenarà en format físic a PlayStation 5 i Nintendo Switch de la mà de Meridiem Games.

A Yars Rising, els jugadors controlaran la jove hacker Emi Kimura, contractada per un mecenes misteriós per infiltrar-se a la corporació QoTech. Al llarg del joc, l’Emi haurà de córrer, saltar, escabullir-se i hackejar sistemes per superar diversos desafiaments i descobrir secrets ocults.

A mesura que avança en l’aventura, l’Emi adquirirà noves habilitats que li permetran accedir a zones prèviament inaccessibles. Aquestes habilitats seran essencials per resoldre minijocs que reten homenatge a la jugabilitat de l’original Yars’ Revenge d’Atari 2600.

El joc es desenvolupa en un entorn de ciència-ficció, on l’Emi comptarà amb l’ajuda d’altres hackers per desvetllar la seva connexió amb una raça alienígena i desbloquejar nous poders.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.