Ordinador PlayStation Xbox

Assassin’s Creed Shadows s’estrenarà a PS5, Xbox Series i PC el 15 de novembre

La darrera entrega d’Ubisoft Quebec en la franquícia Assassin’s Creed, titulada Assassin’s Creed Shadows, arribarà el 15 de novembre a PlayStation 5, Xbox Series i PC.

Amb el Japó feudal com a escenari, Assassin’s Creed Shadows promet una experiència immersiva d’acció i aventura històrica. Els jugadors alternaran entre dos protagonistes: Naoe, un sigil·lós assassí shinobi, i Yasuke, un samurai formidable. L’entorn de món obert del joc ofereix paisatges diversos, des de pobles fins a santuaris, tot influït pel clima dinàmic i les estacions.

Mentre els jugadors naveguen a través del caos del Japó feudal, reclutaran aliats, recolliran intel·ligència i personalitzaran el seu amagatall. El joc anima els jugadors a dominar estils de joc per a cada personatge, oferint una combinació de mecàniques d’ocultació i combat.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *