Mòbil Núvol

Utomik amplia el seu catàleg de videojocs per a famílies

Utomik continua delectant els jugadors de totes les edats amb la seva última gamma de títols. Aprofitant l’èxit de les ofertes d’abril, que van presentar personatges estimats com Peppa Pig i la Patrulla Canina, Utomik està a punt d’introduir encara més jocs divertits i entretinguts.

Entre les noves incorporacions hi ha jocs de simulació acollidors i de resolució d’estratègia dissenyats per atraure tant a nens com a adults. Títols com Supermarket Shriek, World to the West i The Last Tinker: City of Colors prometen aventures i rialles per a tota la família. Un dels destacats d’aquest mes és la inclusió de Harvest Moon: Light of Hope, un estimat joc de simulació que ha captivat els jugadors durant anys.

Una incorporació particularment destacada és Shotgun King: The Final Checkmate, un roguelike d’estratègia únic inspirat en els escacs. Desenvolupat per Punkcake Delicieux, aquest joc promet oferir una visió fresca i emocionant del joc de taula clàssic. Estarà disponible el 23 de maig.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *